sve kategorije
EN
Profil tvrtke

Početna> O nama > Profil tvrtke

Dobrodošli u PengCheng

Yiyang Pengcheng Technology Development Co., Ltd, osnovan je 1994. S upisanim kapitalom od 15 milijuna RMB, Pengcheng je moderno visokotehnološko poduzeće koje integrira razvoj, proizvodnju i marketing aluminijskih elektrolitičkih kondenzatora. Tvrtka se prostire na površini od 50 hektara, ima više od 300 zaposlenih i godišnji proizvodni kapacitet od gotovo 1.5 milijardi komada. Sada je izgrađena moderna proizvodna radionica od 12,000 četvornih metara. S vodećim svjetskim industrijskim centrom za istraživanje i testiranje, Pengcheng je dobio certifikaciju sustava kvalitete ISO:9001:2015、ISO14001:2015 certifikaciju sustava upravljanja okolišem i IATF16949 sustav certificiranja kvalitete upravljanja automobilima.

Uvijek uzimamo međunarodnu kvalitetu kao prvu potragu i predani smo promicanju razvoja aluminijskih elektrolitičkih kondenzatora i izgradnji platforme za suradnju i dijeljenje resursa. Tvrtka integrira resurse i koristi znanstvene i tehnološke inovacije za razvoj 29 serija, više od 3000 vrijednosti vrhunskih aluminijskih elektrolitičkih kondenzatora izvrsne stabilnosti, izdržljivosti i korisnosti. Do sada smo pružali naše napredne usluge i proizvode za više od 800 poznatih domaćih i međunarodnih poduzeća uključujući PAK, Topstar, BMTC, XIDUN Lighting, KeGu Power, DONLIM, OSRAM, Sunshine Lighting, Havells India Ltd, Akim Metal, Makel , City Lumi itd.

Inzistirali smo na tome da “Pchicon” postane međunarodno poznat brend, postavši jedna od tvrtki s visokim indeksom sreće zaposlenika u Kini i poželjni svjetski dobavljač vrhunskih aluminijskih elektrolitičkih kondenzatora!

Servisna linija

+ 8615399723311

Radno vrijeme: 8:00 - 17:00

UPIŠITE ODMAH

blizu
Upit odmah